Afvallen

Afvallen met Powerslim!

 

AfvallenWat is Powerslim?
Powerslim is een afslankprogramma waarbij je een stuk makkelijker jouw ideale streefgewicht kunt behalen én behouden. Het is al onwijs moeilijk om de knoop door te hakken als je graag wilt afvallen. Misschien heb je het al vaker geprobeerd en is het toen ook niet gelukt of wat het tijdelijk. Je wilt natuurlijk het liefste snel en blijvend resultaat, maar het is ook belangrijk om op een gezonde manier af te vallen.
PowerSlim is door diëtisten ontwikkeld en onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. Met hun kennis en vele ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. Het programma is een manier van leven waarbij je niet minder hoeft te gaan eten, maar waarbij je ànders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van ons als voedingscoaches doet.
Wij als coaches willen jou zo lang mogelijk begeleiden en motiveren zodat wij het beste resultaat voor jou kunnen behalen. Dus ook wanneer jij je doelen al hebt bereikt, blijven wij je als coach je nog een jaar lang begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat jij je gewicht leert behouden, zodat je niet terug valt in oude gewoontes. Binnen dit jaar bouwen we de vervangende maaltijden van PowerSlim af, en leren we jou wat je het beste kunt eten.

Powerslim

Producten van Powerslim
Als je het PowerSlim programma volgt begin je met een starterspakket zodat je de meeste van onze producten kunt proeven. In deze tijd kun jij ontdekken welke producten je het lekkerste vindt en welke je minder lekker vindt. Tijdens het programma mag je 6 maaltijden op een dag eten; 3 grote maaltijden en 3 tussendoortjes. De producten van PowerSlim smaken superlekker en het grootste voordeel is dat het ook echt vult! Je zult tussen de maaltijden door dus géén honger hebben.
Het programma is ook eenvoudig te volgen in het dagelijkse leven. De maaltijden zijn namelijk makkelijk te bereiden, en ook makkelijke te combineren als je een gezin hebt. Dit is belangrijk want zo is de drempel om gewicht te verliezen hopelijk minder groot!

Wij als coaches
Als je het PowerSlim programma bij ons komt volgen zullen wij voor een lange tijd jouw coach zijn. Wij als coaches zullen ervoor zorgen dat jij super gemotiveerd blijft tijdens het proces, want dit zal zeker niet altijd makkelijk zijn. Wij willen net zo graag dat jij jouw streefgewicht zal behalen, en daar gaan wij jou doorheen slepen!

Voordelen van PowerSlim:
• Deskundig advies
• Lekkere producten
• Gezond voedingspatroon
• Makkelijke vol te houden
• Volwaardige, eiwitrijke voeding
• Behoud van spiermassa
• Nazorgtraject gewichtsbehoud
• Ontwikkeld door diëtisten
• In balans blijven