BDR (Beauty Defect Repair)

 

Wat is BDR?

BDR logoMaak nu kennis met BDR en laat u verrassen door de vele toepassingen voor huidverbetering.
Beauty Defect Repair is dè methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. Deze methode is geschikt voor:
• Ieder huidtype
• Iedere huidconditie
• En ieder huidprobleem

In de afgelopen jaren heeft de methode BDR zich ontwikkeld tot een specialist in derma- georiënteerde huidverzorging. Zichtbare en langdurige successen zijn gegarandeerd door een intelligente combinatie van dermaceutische producten, individuele behandelmogelijkheden, cursussen en de modernste technologie op gebied van apparatuur.
Dankzij de BDR technologie lukt het om de huidfuncties intensief te activeren en de huid te regenereren, zelfs bij de diepste rimpels! Met behulp van de BDR methode maakt het cosmetisch instituut van de toekomst een uitmuntende overbrugging naar plastische-esthetische chirurgie. De BDR behandelmethode kan worden geïntegreerd in een plastisch-chirurgisch concept, als vakkundige voor- en nabehandelingen bij medische ingrepen. De kwaliteit van de huid wordt direct verbeterd.

Wanneer wordt BDR toegepast:

• Bij gebrek van elasticiteit
• Zonbeschadigde huidBDR
• Mimische rimpels
• Om littekens te verminderen
• Voor een droge en ruwe huid
• Grove poriën en onzuivere huid
• Voor een zeer gevoelige huid.
• Ouderdoms -en pigmentvlekjes
• Couperose

Stap 1 Fruitzuurpeeling met de Re-action

Hoe werkt Re-action?
Onze Re-action behandeling is een speciale huid vernieuwende technologie, die alleen in schoonheidsinstituten wordt toegepast. Het is een van de meest effectieve, actieve componenten geworden, die in de cosmetische industrie worden toegepast om tal van huidproblemen te behandelen. Met deze techniek worden de bovenste afgestorven hoorncellen gecontroleerd verwijderd, zodat de nieuwe, jonge, intacte en gezonde huidcellen, die daaronder liggen, versneld worden aangemaakt. Daarmee worden rimpels gereduceerd en ziet de huid er jonger, gezonder, steviger en glanzender uit. Een Re-action behandeling verbetert de huidstructuur. De kitachtige substantie die de buitenste huidlagen bij elkaar houdt, wordt door de Re-action zachter, waardoor de peeling van de verdikte hoornlaag wordt versneld. Fijne oppervlakkige rimpeltjes worden verzacht. Bij het ouder worden wordt de hoornlaag dikker, minder strak en transparant en worden rimpels dieper. Daarbij leidt verdikking van de huid tot een droger huidoppervlak, dat er vaal en vermoeid gaat uitzien. De verzorgende producten kunnen niet goed worden geabsorbeerd en hebben minder effect.

Stap 2 Microdermabrasie met de profipeel

Wat is Profipeel?
Met speciaal geconstrueerde synthetische kroontjes worden de dode huidcellen die losgemaakt zijn door Re-action, zacht en pijnloos verwijderd. De roterende schijf geeft een schurend effect op het huidoppervlak.

Stap 3 Microneedling met de Stimulation XL

Wat is Stimulation XL?
Dit is een behandelingsmethode die de bovenste huidlaag van de epidermis pijnloos en zorgvuldig opent. Dankzij dit systeem kunnen de werkzame bestanddelen van de producten vele malen gemakkelijker in de huid worden getransporteerd dan normaal.
Het stimulation XL kussen heeft speciaal gerangschikte micronaaldjes met een bijzondere geometrie en kunnen zo de bovenste laag van de epidermis pijnloos, zacht en zorgvuldig stimuleren. Bij deze behandeling worden geen bloed- en lymfevaatjes beschadigd.

Stap 4 Rimpels, lijntjes en littekens worden behandeld met de Stimulation XS

Wat is Stimulation XS?

Het is een speciale behandeling om de bovenste huidlaag van de epidermis te openen en het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Met Stimulation XS worden de kleinste huidzones intensief en gericht behandeld. Tegelijkertijd worden zeer geconcentreerde werkstoffen langzaam aan de huid afgegeven.

Dit zijn de hoofdstappen van de Beauty Defect Repair behandeling. Hierbij krijgt u natuurlijk een verkoelende gelpakking, waarbij we de BDR 2huid weer herstellen en kalmeren.
De eerste dag kan de huid nog gevoelig zijn, maar u ziet snel resultaat. En mensen om u heen gaan zich afvragen wat er met uw huid gebeurd is!

Wilt u deze behandeling ervaren, dan bieden we deze behandeling ter kennismaking aan voor €100 (normaal € 131)

Bel of boek voor uw afspraak, dan nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren.

Beauty Defect Repair bij acne

Beauty Defect Repair voor Anti-Aging

 

Beauty Defect Repair bij ouderdomsvlekken