Electrisch epileren

 

Haartjes defiitief verwijderen vanaf 19,50 per  15 min

Deze methode is zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing voor de kleinere gebieden.epileren
Elektrisch ontharen is misschien wel de meest doorproefde methode om definitief te ontharen. Daarom wordt deze methode vaak gebruikt als nabehandeling voor andere methodes omdat daar het resultaat nog niet helemaal optimaal is. Een groot voordeel van elektrisch ontharen, is dat deze methode wel geschikt is voor het definitief verwijderen van licht getinte beharing. Andere methodes hebben namelijk meer moeite met het definitief ontharen van licht getinte beharing.

  • Meest effectief bij lichte haren.
  • Geschikt voor kleine en nauwkeurige oppervlakken
  • Meest doorproefde methode

Advies

Gedurende de behandelperiode zult u met een aantal zaken rekening moeten houden. Het scheren, harsen of epileren van beharing op het behandelde gebied wordt bijvoorbeeld ten zeerste afgeraden. Dit geldt ook voor het gebruik van ontharingscreme.
Ook direct contact met zonlicht zal gemeden moeten worden. Gebruik van sunblock wordt aangeraden.

Resultaat

Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn zullen nooit meer terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is.
Uitzonderingen zijn de slapende haarfollikels. Slapende haarfollikels kunnen in een later stadium van het leven actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik of wrijving. Deze slapende haarfollikels zullen nieuwe donsharen vormen. Dit effect kan echter in geen geval de definitieve ontharing teniet doen.