Glycolpeeling / Fruitzuurbehandeling

EffectNaamloos
Fruitzuren zorgen voor een zeer diepe reiniging van de huid. Ze zorgen er voor dat de bovenste afgestorven huidlaag (hoornhuid) loslaat waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. In een behandeling kunnen we 8-10 dode huidlagen verwijderen. U ziet meteen resultaat.

Fruitzuren zijn met name geschikt voor het behandelen van:

  • Ouderdomsvlekken
  • Verdikte hoornlaag
  • Acne en acnelittekens
  • Hyperpigmentatie
  • Rokershuid
  • Kleine rimpeltjes
  • Heel droge huid

Maar ook een gevoelige huid met een verstoorde balans kan heel mooi herstellen met deze behandeling!

Werking
De glycolid acid gel bevat in de natuur voorkomende zuren. Deze zuren zorgen er voor dat de hoornhuidcellen van elkaar loskomen en worden afgestoten. De dode cellen en de tussenliggende vuildeeltjes worden hiermee losgeweekt. De huid toont hierna meer kleur en egaliteit. Door deze behandeling zal de huid zich sneller vernieuwen en wordt de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd (collageen en elastine).

Van binnen zal de huid zich verstevigen en alle werkstoffen die in de verzorgingsproducten zitten, worden beter opgenomen.

Behandeling
Alvorens met de fruitzuurbehandeling te beginnen wordt uw huid in conditie gebracht, zodat de werkzame stoffen dieper in de huid doordringen. De juiste inwerktijd van het fruitzuurconcentraat is per persoon verschillend. We bepalen dat door de reactie van uw huid op de stoffen continue en nauwgezet te controleren.

We adviseren u om tijdens de behandeling en gedurende vier weken daarna niet in de zon te gaan of uw huid te peelen, scrubben of harsen.

Interesse?
Bel ons vandaag nog en ontdek wat Ariane Inden voor u en uw huid kan betekenen.

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend! U kunt natuurlijk ook online inboeken.

Glycolpeeling

Prijs 30 min € 55.-

Prijs 60 min (incl. massage en masker en epileren) € 90