I Curl

ICurl

iCurl is de allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent.

icurl 2voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions!
Centre Cosmetique Susan beschikt over een enorme expertise onder één dak, als het gaat om de nieuwste professionele schoonheidsbehandelingen, bijbehorende topkwaliteit producten en een up-to-date kennis.
Zo ook met de nieuwe iCurl®-Methode voor lange en perfect gekrulde wimpers die een mooie, open blik nu voor iedereen binnen 20 minuten mogelijk maakt!

Supersnel en gemakkelijk: het zit ‘m in de meest geavanceerde klem!
De revolutionaire iCurl®-Methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij er géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions.
De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was.

Het geheim

Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie.
Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde Icurl klemwimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Perfect gekrulde, lange wimpers met wekenlang resultaat in slechts 20 minuten!
De iCurl-Methode neemt slechts ca. 20 minuten in beslag, laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Laat men de wimpers enkele dagen tevoren verven dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect van de iCurl-Methode blijft wekenlang zichtbaar.

In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een wimperkrultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.

Ervaringen

Enkele enthousiaste ervaringen met de iCurl®-Methode tot nu toe…
Diverse mensen hebben inmiddels kennisgemaakt met de unieke nieuwe iCurl-Methode en unaniem zijn de ervaringen zeer positief. Bijgaand de reacties van enkele enthousiaste vrouwen, wiens ogen letterlijk open gingen dankzij de iCurl®-Methode:
Willy: “Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe wimpers. Ik heb ze een paar dagen ervoor ook laten verven en ik kan er de hele zomer tegenaan!”icurl

Vreneli: “Ik heb van nature best stugge wimpers en waar de wimperkruller of andere permanentmethodes niet het effect behalen dat ik zou willen, moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de iCurl®-Methode. Pijnloos, snel en… een geweldig resultaat!”

Evelyne: “De wimpers van mijn linkeroog zijn van nature veel minder gekruld dan mijn rechteroog, dus ben ik altijd in de weer met een wimperkrultang. Ik ben super blij dat mijn beide wimpers dankzij de iCurl®-Methode nu een mooie krul hebben en dat ze symmetrisch zijn! Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden!”

Kimmie: “Ik ben van Chinese afkomst en het is bekend dat wij van nature geen prachtig lange krullende wimpers hebben. Maar met de iCurl®-Methode komt het echt wel in de buurt, WAUW!”

Kosten en meer informatie

Een behandeling met de unieke iCurl®-Methode bedraagt € 32,50.
Voor meer informatie is er de website: www.icurl.nl