Schoonheidssalon Nieuwegein Ariane Inden

Schoonheidssalon Nieuwegein Ariane Inden voor uw ultieme Beauty ervaring

Als u op zoek bent naar een betrouwbare schoonheidssalon Nieuwegein, bent u bij Ariane Inden aan het juiste adres. Onze salon is het perfecte dagje uit voor een ieder die daaraan toe is. U kunt een afspraak maken voor uzelf of samen met een vriendin. U kunt natuurlijk ook een behandeling of product aan iemand cadeau doen. Wij bieden een uiteenlopende variatie aan schoonheidsbehandelingen en -producten aan. Onze producten en behandelingen geven u een direct merkbaar resultaat.

Als schoonheidssalon zijn wij aangesloten bij de lijn van Ariane Inden. Daarmee zijn wij één van de twintig franchiser salons in Nederland. Als franchiser schoonheidssalon Nieuwegein, beschikken wij over luxe cosmetica en verzorgingsproducten van de allerbeste kwaliteit. Ook kunt u bij ons een groot arrangement aan andere producten van Ariane Inden kopen. Onze producten zijn dierproefvrij, milieuvriendelijk en op natuurlijke basis. Dit betekent dat we u garantie kunnen geven dat onze producten anti-allergie, ongeparfumeerd en zonder kleurstoffen zijn. Want mooi zijn, betekend natuurlijk ook gezond zijn.

“Mooi zijn, mooi blijven”

Wanneer u bij schoonheidssalon Nieuwegein Ariane IndenSchoonheidssalon Nieuwegein, voor uw eerste huidbehandeling komt, maken wij een professioneel huidverzorgingsplan. De eerste stap tijdens dit behandelingsplan is om uw huidtype te bepalen en op basis hiervan een perfect-skin-schedule samenstelling. Indien u een nieuwe klant bent, ontvangt u korting of een gratis huidverbeterend serum. En omdat een gezonde huid ook onderhouden moet worden, hebben wij een systeem bedacht waarmee we u optimaal voordeel kunnen schenken. De klant is en blijft natuurlijk koningin. U kunt gebruik maken van ons spaarsysteem.  Dit betekend dat u bij iedere €25 die u uitgeeft, een stempel kunt krijgen. Met een volle spaarkaart, kunt u wel 10€ korting krijgen op een behandeling of product naar keuze.

Maar snel een afspraak online via de website of bel ons op een van onze telefoonnummers