Wimperverlenging met wimperextensions

NeichaMet wimperextensions creëer je meer volume en dikte, zonder dat je nog mascara nodig hebt.
Dit bespaart tijd in de ochtend en je ziet er meteen fris en “netjes” uit.
De haartjes (van zijde) worden bevestigd op je eigen wimperhaartjes, zodat het een heel natuurlijk effect heeft.
Er zijn twee methodes: de one by one techniek en de 3D Volume techniek.

One by One wimperextensions

Hierbij wordt er een extensionhaartje op je eigen haartje bevestigd. Dit geeft het effect alsof je (hele goede) mascara draagt. Wij letten erop dat de vorm bij je gezicht past en er natuurlijk uitziet.
De prijs voor een nieuwe set is € 70wimpers
Opvullen per keer (binnen 4 weken) is € 35
Verwijderen in de salon € 17.50

3D Volume techniek wimperextensions

Bij deze techniek plaatsen we 3 haartjes op je eigen haartje. Hierdoor creëren we meer volume. Ideaal als je zelf niet zoveel wimpers hebt en wat meer dikte wil zien. Dit is de mooiste methode, welke het langste mooi blijft.
De prijs voor een nieuwe set is €90
Opvullen per keer (binnen 4 weken) is €45
Verwijderen in de salon € 17.50

Ben je allergisch of heb je ooit een reactie ondervonden met de “gewone” lijm? Wij hebben speciale hypoallergene lijm tot onze beschikking.

Verzorging wimperextensions:

• Gedurende 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken
• Trek niet aan je wimpers
• Wrijf niet in je ogen
• Gebruik geen mascara alleen de speciale mascara voor wimperextensions
• Verwijder je wimperextensions nooit zelf
• Reinig je wimperextensions met de daarvoor bestemde make up removers. Dus geen olien e.d. bij de lijm. Dit lost de lijm op.

Reinigen wimperextensions:

wimpers 1Schoonmaken van je extensions is heel belangrijk om eventuele infecties te voorkomen. Iedere dag hopen zich dode huidcellen, talg, vuil en stof zich op tussen je wimpers. Ook oogmake-up dient grondig te worden verwijderd. Als de wimpers schoon zijn blijven ze bovendien veel langer mooi! Voor het goed reinigen kun je bij ons in de salon speciale Lash Wash kopen. Dit is een foam die je dagelijks kunt gebruiken om je extensions mee te reinigen.
Gebruik liever geen wattenschijfjes of wattenstaafjes om je extensions schoon te maken. Er kunnen pluisjes in je extensions blijven hangen die je lastig weer weg kunt halen. Gebruik in plaats daarvan een speciale kwast of je vingers.

Ergens last van na het plaatsen van wimperextensions?

Binnen 24 uur na de behandeling:
– Rode ogen, lichte irritatie: je hebt waarschijnlijk gevoelige ogen en hebt een reactie op de lijmdampen of de tape. Dit trekt binnen een dag of twee weg.
– Jeuk, uitslag, gezwollen oogleden, vuurrode ogen, brandende pijn: dit is een allergische reactie. Bij een milde allergische reactie moeten de extensions zo spoedig mogelijk verwijderd worden. Is de reactie erg heftig? Slik dan een aantal dagen anti-histamine tabletten en zodra de ergste symptomen wat gezakt zijn moeten de extensions alsnog worden verwijderd. Een allergische reactie komt zelden voor, maar kan zich opbouwen in de loop der tijd.

Na 24 uur na de behandeling:
– Jeuk, lichte irritatie: waarschijnlijk heeft vuil zich tussen je extensions opgehoopt. Was de wimpers grondig met babyshampoo, laat de wimpers drogen en kam daarna de achtergebleven vuilresten eruit.
– Het gevoel alsof er iets in het oog prikt: er is waarschijnlijk een extension losgeraakt. Kijk of je de loszittende extension voorzichtig kunt verwijderen door de wimpers te borstelen. Lukt het niet en blijf je na een dag nog steeds het zelfde gevoel houden? Laat ons dan de extension verwijderen.
– Jeuk, uitslag, gezwollen oogleden, vuurrode ogen, brandende pijn, pus: als dit een aantal dagen na de behandeling optreedt dan is het waarschijnlijk een infectie. Meestal wordt dit veroorzaakt door het niet dagelijks grondig schoonmaken van de ogen. De extensions dienen verwijderd te worden en het halen van een oogzalf bij de huisarts is noodzakelijk om de infectie te bestrijden.

Refill behandeling

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 tot 6 weken. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er gelden een aantal uitzonderingen:
• personen zonder eigen wimpers
• personen met broze wimpers
• personen die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de lijm zitten.

Tips:

Uitval van wimpers of extensions is een natuurlijk proces. Gemiddeld verlies je dagelijks 3 natuurlijke wimpers en dus ook extensions. Na 1 week: 21 wimpers, na 2 weken: 42 wimpers, na 3 weken: 63 wimpers. Dit proces kan per persoon verschillen. Zo zal een persoon die bijvoorbeeld een snelle groeicyclus heeft meer wimpers dan gemiddeld verliezen.

Let Op:

Er zijn diverse factoren die de wimperuitval beïnvloeden, zoals: hormonen, dieet, vette huid, verkeerd make-upgebruik, verkeerde verzorgingsroutine, het niet opvolgen van nazorginstructies, stress, medicijngebruik, veel outdoor activiteiten, trekken of pulken, overmatig borstelen, veel huilen. Daarnaast hebben we te maken met seizoensgebonden uitval: de lente en herfst. Tijdens de overgang van de seizoenen gaan zowel mens als dier in de rui. Gedurende enkele weken kun je meer wimpers dan normaal verliezen. Pas op met hitte vlakbij je extensions, zoals boven pannen hangen, ovens openen of aanstekers. Dit kan je wimpers verschroeien.

Als je wimperextensions hebt kun je uiteraard gewoon make-up gebruiken. Het is wel erg belangrijk dat je de juiste make-up kiest, evenals de juiste producten om de make-up weer te verwijderen.
Alle oogmake-up mag geen olie of vet bevatten, omdat dit de lijm week maakt. Gebruik daarom een eyeliner of mascara op waterbasis. Mascara, zelfs mascara die geschikt is voor extensions, maakt het bijvullen lastiger en het eindresultaat zal minder mooi zijn. Gebruik dit product daarom niet dagelijks en alleen op de puntjes!
Pas op met foundation en dagcreme rond de ogen. Deze vette producten kunnen ervoor zorgen dat je sneller extensions verliest. Foundation op poederbasis is geen enkel probleem.
Maak je ogen dagelijks goed schoon met een remover op waterbasis of een lash wash. De veelal langere en dikkere extensions bieden een goede bron voor bacteriën als je make-upresten/vuil/stof/dode huidcellen laat zitten, met eventueel een infectie tot gevolg. Hoe beter je het schoon houdt, hoe langer je extensions zullen meegaan!
Er zijn diverse verzorgende cosmetica producten op de markt om je extensions nog langer mooi te houden. Denk hierbij aan transparante of zwarte coatings die een beschermlaagje leggen om de aanhechting van de extension op de wimper. Zo geef je vuil, vocht en vet minder kans! Groeiserums voor wimpers en wenkbrauwen verlengen de groeifase en zorgen voor sterkere en langere wimpers.
Bij Ariane Inden zijn diverse make-up, schoonmaak- en verzorgingsproducten te koop om de levensduur van je extensions te verlengen, zodat je optimaal kunt genieten van je prachtige oogopslag!