Workshops

Workshop Visagie – met het assortiment van LOOkX.

Tijdens deze workshop vertellen wij jou stap voor stap hoe je jezelf het beste kunt opmaken. Met de beste tips en tricks wordt jij vanzelf handig(er) met make-up. We vertellen je welke kleuren je het mooiste staan en hoe je je gezicht het mooiste kunt accentueren. Wij gaan je alles laten zien, maar je mag natuurlijk ook dingen zelf uitproberen! Tijdens de workshop maken we gebruik van alle prachtige make-up van LOOkX. De workshop duurt in totaal ongeveer 75 minuten, en kost €50,-.

workshops

Workshop Huidverbetering – met het assortiment van Ariane Inden.

Tijdens deze workshop gaan wij uitgebreid met jou huid aan de slag! We beginnen met een uitgebreide huidanalyse om te kijken wat jou huid nog te kort komt, en wat voor verzorging je huid nodig heeft. Daarna pakken we de juiste reinigingsproducten erbij en gaan we je laten zien hoe je je gezicht het beste schoon kunt maken en verzorgen. Uiteraard mag je het ook zelf proberen, zodat je het goed onder de knie krijgt. Tijdens de workshop maken we gebruik van alle heerlijke producten van Ariane Inden. De workshop duurt in totaal ongeveer 60 minuten, en kost €45,-.

Complete Workshop Visagie en Huidverbetering – met het assortiment van Ariane Inden en LOOkX.

Met deze complete workshop wordt er tijd besteed aan visagie en huidverbetering! Je krijgt dan dus alles te weten over je huid, je krijgt allerlei tips over het reinigen en verzorgen van je huid, en alle tips over hoe je je make-up het beste kunt aanbrengen en welke kleuren je het beste staan. Tijdens deze workshop maken we gebruikt van alle prachtige make-up producten, en heerlijke gezichtsproducten van LOOkX en Ariane Inden. De workshop duurt in totaal ongeveer 90 minuten, en kost €75,-.

Vriendinnen Workshop Visagie en Huidverbetering – met het assortiment van Ariane Inden en LOOkX.

Wil je de uitgebreide workshop volgen, maar niet alleen? Dat kan! Dan kun je namelijk gezellig samen met je vriendinnen komen, en dan staan wij klaar om je alles te leren over huidverzorging en make-up. Je kunt maximaal met 6 personen komen, en je moet dit vroeg van tevoren plannen om zeker te zijn van je plek! De workshop duurt tussen de 90 en 120 minuten, en kost €75,- per persoon.