Brow & lash bar

 

Voor

Na

 Semi-permanente make-up

Verdwijnen je wenkbrauwhaartjes? Is de vorm niet meer naar je zin? We maken samen met jou de wenkbrauw die bij je past. We werken met natuurlijke kleuren en beheersen diverse technieken. Zo kun je kiezen voor de Powderbrow (als een schaduw), Hairstrokes (haartjes techniek, uitgevoerd met de microblade) of de combinatie hiervan, die we hebben uitgewerkt, zodat je denkt dat je haartjes ziet met de schaduw daarvan. We gebruiken dan verschillende kleuren pigment. Dit heet de fusiontechniek.

Kijk wat bij past (via onze facebook/instagram pagina) of laat je adviseren in de salon. We nemen graag de tijd voor je.

 

Wimperextensions

Wimperextensions

Wimperextensions is de oplossing voor vollere wimpers. Ook kunnen wimperextensions bij vrouwen van alle leeftijden. Het is super fijn om direct klaar voor de dag te zijn. De wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Voorafgaand aan je eerste behandeling wordt dit besproken. Wil je graag resultaten zien check dan onze Facebook of Instagram onder ReindersBeautyInstituut. Hieronder vind je de veelgestelde vragen over wimperextensions.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken zitten. Echter verlies je wel eens wimpers net zoals je hoofdharen. Omdat de extensions direct aan je eigen wimpers worden bevestigd zul je af en toe ook wimperextensions verliezen. Ook verschilt het per persoon hoe lang de wimpers blijven zitten. Dit kan bijvoorbeeld komen door medicatie, ziekte, zwanger/net bevallen, hormonen, haaruitval, trekken van de wimpers, slechte nazorg etc. Om een mooie volle bos wimpers te behouden zal je elke 3 weken voor een refill behandeling moeten komen.

Wat is het verschil tussen One by One en 3D volume?

Bij de One by One techniek worden zoals je al in de naam hoort wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geef een vol en natuurlijk effect en is perfect voor iedereen die van zichzelf wel veel wimpers heeft, maar vooral de lengte en krul niet hebben. 

De 3D volume techniek is vooral bedoelt voor iedereen die helaas niet gezegend zijn met veel eigen haartjes. Door 3 wimperextensions in een waaiervorm te bevestigen op 1 eigen wimperhaar creëren we meer volume. De 3D wimperextensions zijn extra fijn en zacht waardoor dit niet te zwaar wordt voor de natuurlijke wimpers. Ook zullen wimpergaten minder zichtbaar zijn.

.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intake formulier ingevuld zodat wij jouw gezondheid etc. kunnen checken. Ook wordt hier de nazorg aangegeven van de wimperextensions. Na het invullen van het intakeformulier bespreken we de wensen en bekijken we de conditie van de wimpers. Door onze expertise kunnen wij ook goed aangeven wat bij jou past aan techniek en lengte. Hierna plakken wij de onder wimpers af met special wimper tape. Dan kunnen we nu starten met het zetten van de wimpers. Houdt rekening met +/- 1,5 uur met het zetten van een nieuwe set. Dit is afhankelijk van hoeveel eigen wimpers er zitten. Het is daarom belangrijk dat je een tijdje op je rug kan liggen en de ogen rustig dicht kan houden. Het allerbelangrijkste na het zetten van de wimperextensions is dat het 24 uur droog moet blijven. Dus niet douchen, zwemmen, sporten etc.

Kan ik make-up blijven dragen?

Dit kan zeker mits dit niet op olie-basis is. Dit mag zowel niet in de make-up en remover zitten. Door producten op olie basis te gebruiken zal de lijm afbreken en zullen de wimpers sneller loslaten. Onthoud wel door make-up te gebruiken worden de wimpers vies. Dit veroorzaakt ook klonten. Hierbij raden wij sterk aan om de wimpers te reinigen met onze eyelash foam cleanser. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk van je nieuwe wimpers kunt genieten. Ook hebben wij een black coating die de eigen wimpers versterkt. 

Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, de wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers. De producten zijn van hoge kwaliteit. De lijm wordt in de juiste hoeveelheid aangebracht zodat de wimpers goed blijven plakken. Wij zullen nooit een te lange lengte gebruiken waardoor de wimpers niet zullen buigen of afbreken.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

Het is belangrijk om jouw wimperextensions zo lang mogelijk mooi te houden. Dit doe je doormiddel van elke dag de Lash foam te gebruiken zodat de wimpers goed schoon blijven. Ook is het borstelen erg belangrijk met het wimperborsteltje, ook dit doe je elke dag. Wil je dat ook je eigen wimpers gezond blijven? Gebruik dan de black coating. Deze beschermt de haren tegen vuil, verzorgt de wimpers en versterkt ze.

Ik ben allergisch voor wimperextensions, wat nu?

Het is zelden dat er een allergische reactie ontstaat. Toch blijft de kans klein dat het voorkomt. Heb jij er last van? Neem dan eerst contact met ons op. Wij hebben een speciale remover die de lijm laat oplossen. Probeer er dan vooral niet zelf aan te trekken zodat je je eigen wimpers niet beschadigd. Wil je toch dat je wimpers stralen dan kun je altijd nog de Lash Lift overwegen.

 

The do's

Dagelijks reinigen met een milde foam en elke dag borstelen. Hierbij blijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten. Gebruik alleen mascara’s en make-up op waterbasis. En vooral enjoy!

The dont's

Geen oliehoudende producten op de wimperextensions. Oliehoudende producten zijn waterproof mascara’s, reinigingsmelk, foundations, 2 fasen-removers, oog crèmes, crème oogschaduw enz. Gebruik ook geen wattenschijfjes of staafjes deze geven pluisjes af wat in de wimperextensions blijft zitten.

Brow lamination

Brow Lamination is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot de perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. De behandeling is perfect voor:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– Het creëert een open blik.

De behandeling duurt ongeveer 45-60 min. Ook hierbij is de optie om het te laten verven voor een voller effect. Je hebt zeker weer 4 tot 6 weken plezier van je wenkbrauwen.

Lash lift

Staan jouw wimpers recht vooruit of ben je elke ochtend aan het struggelen met de wimperkrultang. Dan is dit met de Lash Lift treatment snel en gemakkelijk opgelost. Wij werken met zachte silicone schildjes en met milde lotions waardoor de wimpers tijdens de behandeling in de gewenste krul gekruld worden. Hierdoor beschadigen wij de wimpers niet. Per persoon kijken wij welke maat gebruikt wordt. Stap voor stap nemen wij je mee met het proces zodat je heerlijk kan ontspannen.

Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Dit voorkomt dat er oliën van uw eigen producten op de wimpers blijven zitten. Na het reinigen van de ogen brengen wij de siliconen schildjes aan. De behandeling is geheel pijnloos. Hoe lang de lotions erop blijven is afhankelijk van de wimperdikte – en lengte. Ook is er de optie om de wimpers te verven. Dit zorgt voor een voller effect en hierdoor hoef je ook geen mascara  meer te gebruiken. De Lash Lift duur gemiddeld 45 min. Kies je ervoor om ook te verven dan duurt dit 60 min. Wil jij dit ook? Boek dan via de buttons op deze pagina.

Openingstijden:

Tijdelijke openingstijden vanaf 1 april

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 18:30 - 21:00
Donderdag: gesloten 
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 0640235160
info@reindersbeautyinstituut.nl