Permanente Make-up

 

Voor

Na

 Semi-permanente make-up

Verdwijnen je wenkbrauwhaartjes? Is de vorm niet meer naar je zin? We maken samen met jou de wenkbrauw die bij je past. We werken met natuurlijke kleuren en beheersen diverse technieken. Zo kun je kiezen voor de Powderbrow (als een schaduw), Hairstrokes (haartjes techniek, uitgevoerd met de microblade) of de combinatie hiervan, die we hebben uitgewerkt, zodat je denkt dat je haartjes ziet met de schaduw daarvan. We gebruiken dan verschillende kleuren pigment. Dit heet de fusiontechniek. 

Eyeliner.

Voor de eyeliner is er de mogelijkheid om een dun lijntje tussen de wimperhaartjes te plaatsen. Dit is een subtiel verschil. Dit kan boven en onder de ogen geplaatst worden. Ook is het mogelijk om een wat dikkere lijn te plaatsen, zodat je zelf deze niet meer hoeft te plaatsen, en dat geeft een hoop gemak! Tevens zijn er diverse kleuren en tinten mogelijk, zodat je precies krijgt wat bij je past en naar je wens is.

 

Kijk naar wat foto’s via onze facebook/instagram pagina, of laat je adviseren in de salon. We nemen graag de tijd voor je.

 

Openingstijden:

Op afspraak.

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 06-36238949