Over ons

Reinders Beauty Instituut is van alle markten thuis. Heb je last van je huid? Wil je even heerlijk ontspannen? Wil je er verzorgd uitzien met bijvoorbeeld je wimpers en wenkbrauwen? Alles is bij ons mogelijk! Kom snel een keertje langs en ontdek wat wij allemaal kunnen doen om jou weer te laten stralen.

Wie zijn wij

Susan en Chantal runnen samen Reinders Beauty Instituut. Wij hebben veel behandelingen aan te bieden. Regelmatig bezoeken wij (bij)scholingen en extra bekwamingstrainingen.

Susan is sinds 1996 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft daarna de Internationale Opleiding (cidesco) en de Voortgezette Opleiding gedaan. Verder heeft ze zich gespecialiseerd in huidverbetering in het algemeen, maar ook op het gebied van veroudering, eczeem en huidproblemen. Wij zijn inmiddels gevestigd in een pand in het stadje van IJsselstein.

Chantal is 5 jaar werkzaam bij Reinders Beauty Instituut, zij heeft een allround opleiding genoten. Ook is zij gespecialiseerd in brow shape/brow treat, wimperextensions en Beauty Defect Repair.

 

 

What We Do

Professioneel

Susan is allround huidspecialiste sinds 1996 en heeft sindsdien de voortgezette (Stivas B) en de Internationale opleiding (Cidesco) afgerond. Hierbij heeft Susan zich gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging treatments.

Chantal is allround huidspecialiste en is werkzaam bij ons sinds 2016. Chantal is gespecialiseerd in wimperextensions, Beauty Defect Repair, Endermologie (LPG) en huidverbetering (o.a. acne)

Persoonlijk

Als je bij ons komt, zullen we eerst kennismaken en een huidanalyse en collageenscan doen. Op basis van ons gesprek en de analyse gaan we een behandelplan opstellen. Dit kan een eenmalige behandeling of een samengestelde kuur voor een specifiek doel.

Agenda

Maak je afspraak via de online button of bel 030-6888606.

 

Liefs Susan & Chantal

 

Reviews

Wij vinden het enorm belangrijk dat de klant tevreden is en dat dit ook zo blijft. Vandaar dat wij na uw bezoek u een feedback verzoek sturen via de mail. Onze reviews lezen?
Klik op de button hieronder!

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 0640235160
info@reindersbeautyinstituut.nl