Over ons

Reinders Beauty Instituut is gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up en Lpg Endermologie. 

Op het gebied van huidverbetering werk ik met peelings, BDR technologie en LPG endermologie.

Denk aan anti-aging voor je gezicht, behandeling bij onderkin of voller maken van je gezicht. Voor je lichaam kunnen we je helpen bij pijnklachten, littekens, maar ook hardnekkige vetrollen en sinaasappelhuid. Er zijn veel mogelijkheden, welke te zien zijn in onze boekingsmodule. Kom je er niet uit? Boek dan de gelijknamige behandeling, of de Skin Coaching. Bellen of Whatsappen mag ook: 06-36238949

Kom snel een keertje langs en ontdek wat wij allemaal kunnen doen om jou weer te laten stralen.

Wie ben ik?

Ik ben sinds 1996 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben daarna de Internationale Opleiding (cidesco) en de Voortgezette Opleiding (Stivas B) bij Berber Hoogkamer gaan doen. Verder heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering bij veroudering, maar ook op het gebied van ziekte, eczeem en huidproblemen.

Ik heb verschillende soorten peelings, bindweefselbehandelingen en andere treatments  in een coachingprogramma verwerkt. Deze maak ik persoonlijk en in overleg met je.

Dat vind ik het mooiste: de huid zien verbeteren, met iedere keer een andere behandeling op een andere manier ingezet. Zo zie ik met mijn scanapparatuur verschil in een niet al te lange tijd! U ziet dit zelf ook middels een foto reportage.

Samen met de producten van BDR en LPG geven we de huid de kans het zelf te doen, in plaats van fillers of lamleggen van spiertjes. Met inzet van LPG bindweefselmassage, peelings en de verschillende cosmeceuticals help ik graag de huid beter worden, van binnen en dus ook vanzelf aan de buitenkant!

Ik ben supertrots op mijn verbouwde pand in de Utrechtsestraat, in het stadje van IJsselstein. Het pand ligt direct tegenover de HEMA en naast het leuke restaurantje van Sunita. Zie ik je in de salon?

Met lieve groet,

Susan Reinders

 

 

 

What We Do

Professioneel

Susan is allround huidspecialiste sinds 1996 en heeft sindsdien de voortgezette (Stivas B) en de Internationale opleiding (Cidesco) afgerond. Hierbij heeft Susan zich gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging treatments.

 

Persoonlijk

Als je bij ons komt, zullen we eerst kennismaken en een huidanalyse en collageenscan doen. Op basis van ons gesprek en de analyse gaan we een behandelplan opstellen. Dit kan een eenmalige behandeling of een samengestelde kuur voor een specifiek doel.

Agenda

Maak je afspraak via de online button of bel 030-6888606.

 

 

 

Reviews

Wij vinden het enorm belangrijk dat de klant tevreden is en dat dit ook zo blijft. Vandaar dat wij na uw bezoek u een feedback verzoek sturen via de mail. Onze reviews lezen?
Klik op de button hieronder!

Openingstijden:

Op afspraak.

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 06-36238949