Huidverbetering

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Van acne tot huidveroudering. Wij maken een speciaal behandelplan op basis van uw huid. Met onze kennis en ons prachtige apparaat de Observ kunnen wij uw huid scannen in meerdere licht modi. Hierbij kunnen wij veel dieper in de huidlagen kijken en huidproblemen verminderen. Boek snel je huidverbeteringsbehandeling en wij stellen samen uw behandelplan op.

 

bdr is een uniek Medical Beauty Concept

Een uniek 3 in 1 behandelconcept 

bdr is een uniek Medical Beauty Concept, omdat er drie methodes worden gecombineerd in één behandeling. Hierdoor kunnen we in één behandelsessie meerdere problemen aanpakken. De synergetische werking van fruitzuren, microdermabrasie en micorneedling maakt de behandeling effectief, snel en minder invasief dan andere behandelingen. Deze gecombineerde aanpak vermindert tekenen van huidveroudering, onzuiverheden, acne, oppervlakkige littekens, fijne lijntjes en hyperpigmentatie.

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

​​​​​​Elke behandeling wordt op de behoefte van de huid afgestemd in het gebruik van de producten, maar de stappen tijdens de behandeling zien er als volgt uit:

  • Reinigen
  • Fruitzuurpeeling
  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Afsluiting met een masker en dagverzorging

Jouw voordelen op een rij:

  • Voor ieder huidtype en huidconditie
  • Na één behandeling zichtbaar resultaat
  • Huideigen functies worden geactiveerd

De bdr behandelingen zijn intensief en kunnen daarom ook alleen maar uitgevoerd worden door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. 

Voor – Na foto’s behandelingen

Aanbevolen door artsen

bdr maakt namelijk gebruik van de kennis van wetenschappers, dermatologen en biochemici, zodat de beste behandeltechnieken worden ontwikkelt. Cosmetisch arts drs. Debby heeft haar naam aan dit merk gekoppeld, omdat zij volledig achter het concept staat. Zij heeft haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is sinds 2022 ambassadeur voor bdr. Op basis van literatuuronderzoek heeft zij vanuit medisch oogpunt gekeken naar de behandeltechnieken en actieve ingrediënten van bdr. De producten bevatten ingrediënten die echt wat doen voor de huid en goed aansluiten op de behandeltechnieken in de salon. Bdr is een concept waarbij medisch en cosmetisch samenkomen.

Waarom een kuur?

Huidverbeterende behandelingen gaan vaak gepaard in kuur vorm. Wij willen namelijk alles uit de huid halen om het zelf aan het werk te zetten. In de boekingsmodule vindt u alle prijzen en mogelijkheden. Bij vragen kunt u ons altijd bellen op 06-36238949. 

Openingstijden:

Op afspraak.

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 06-36238949