Huidverbetering

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Van acne tot huidveroudering. Wij maken een speciaal behandelplan op basis van uw huid. Met onze kennis en ons prachtige apparaat de Observ kunnen wij uw huid scannen in meerdere licht modi. Hierbij kunnen wij veel dieper in de huidlagen kijken en huidproblemen verminderen. Boek snel je huidverbeteringsbehandeling en wij stellen samen uw behandelplan op.

BDR MENU

FRESH & GLOW Start-up

Eénmalige kennismakingsbehandeling reiniging, exfolieren, micro needling XL, serum, masker en verzorging. (€45,-)

BASIC EN SENSITIVE DERMA TREATMENT

Reiniging, glycolpeeling, micro-dermabrasie, micro needling XL, serum, masker (60 min). (92,-)

CLEAR & FRESH

Reinigen, glycolpeeling, micro-dermabrasie, bindweefselmassage, serum en masker . (50 min – €61,-) Clear & fresh met uitreinigen (€79,-)

FOCUS SPECIAL

Reiniging, glycolpeeling, micro-dermabrasie, micro-needling XS, serum, masker.  (Let op: Dit is een zone behandeling. Bijv, keuze uit voorhoofd, wangen of hals.) Deze behandeling raden wij aan in kuurvorm. (€58,-)

POWER BREAK FOR MEN

Reiniging, glycolpeeling, microdermabrasie, stimulatie XL, serum, masker en verzorging (€73,-)

AGE CONTROL

Reiniging, epileren, glycolpeeling, microdermabrasie, uitreinigen, microneedling XL + XS, serum, special mask en verzorging. (€139,-)

Strippenkaarten & kuurprijzen

Huidverbeterende behandelingen gaan vaak gepaard in kuur vorm. Wij willen namelijk alles uit de huid halen om het zelf aan het werk te zetten. Hieronder ziet u de kuren van de BDR, needling en LPG. Bij vragen kunt u ons altijd bellen op 030-6888606. Boek gelijk uw intake in zodat wij uw huid kunnen analyseren en wij u een vrijblijvend advies kunnen geven.

BDR

BDR age control

Prijs per behandeling €139,- maal 6 is €834,-

Bij betaling ineens (of termijn van 2) krijgt u een thuisset t.w.v €85,- gratis

Needling

3 x Needling
€450,- incl. pakket t.w.v €85,-*

* Kuur wordt betaald in 1 x. 

LPG Face

Losse treatment van €65,- 
Vraag in ons instituut naar de kuur opties.

 

LPG Body

Losse treatment van €65,- 
Vraag in ons instituut naar de kuur opties.

Mesotherapie fillers

Mesotherapie is de veiligste en natuurlijkste manier om lijntjes en rimpels te verminderen. Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Mesotherapie is geschikt voor bijv. hydratatie en huidverbetering van het gelaat, het verzachten van scherpe lijnen, rimpeltjes bij de mond, bovenlip, ogen, wangen, voorhoofd. Wil jij hier meer informatie over bel 030-6888606 of mail naar info@reindersbeautyinstituut.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens:

Utrechtsestraat 32
3401 CW IJsselstein
030-6888606 / 0640235160
info@reindersbeautyinstituut.nl