Wat is Reiki?

Als je antwoord zoekt op de vraag ‘wat is Reiki’, dan kun je stellen dat Reiki een holistische helingsmethode is. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, werk je er op verschillende niveaus mee. Reiki kan je dus balans brengen want Reiki werkt op de holistische niveaus:

 • Fysiek
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Energetisch
 • Spiritueel

Via mijn handen breng ik de kosmische energie vanzelf naar de plekken in jouw lichaam waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten liggen. Reiki gebruik ik vaak in de holistische gezichtsbehandelingen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, ook in het hoofd.

Talking to the Chakra’s- TTC healing

Een TTC sessie helpt je om opnieuw verbinding te ervaren met je lichaam. Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

TTC is zacht en daardoor voor vrijwel iedereen van elke leeftijd van waarde! Het is een heerlijke methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huil baby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.

De enige contra-indicatie is zwangerschap, dan kun je beter even wachten.

Disclaimer: TTC is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig, een sessie bestaat normaliter uit 3 behandelingen.

Talking to the Chakra’s is een energetische behandeling waarbij het lichaam weer wordt herinnerd aan het feit dat het een zelf herstellend vermogen heeft. 

Wanneer de chakra’s niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten. 

Chakra’s
Al onze chakra’s staan namelijk in verbinding met onze organen en daarmee ook onze hormonen en die zijn er vervolgens ook weer verantwoordelijk voor  hoe we ons voelen. Als een hormoon niet in balans is kan dit leiden tot een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis . Een chakra kan uit balans zijn geraakt doordat er een energetische blokkade in de weg zit  die er voor zorgt dat de energie niet lekker kan doorstromen. 

TTC zorgt er voor dat de blokkades worden opgespoord en zachtjes worden losgemaakt. Hierdoor kan de energie weer gaan stromen en herstelt het lichaam vanzelf doordat de chakra’s weer in balans komen. 

Met TTC werk ik voornamelijk langs jouw ruggengraat. Elke wervel is verbonden met specifiek lichaamsdeel (orgaan, spier, gewricht) en met een emotie. Je kunt je voorstellen dat een blokkade rond jouw wervels enorm veel effect kan hebben op de werking van het lichaam en de klachten en symptomen die je kunt ervaren.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je, aangekleed, op je buik op een massagetafel. De behandeling start het activeren van de energie vanuit jouw stuitje. Vervolgens masseer ik via drukpunten aan op je lichaam, gebruik ik geluid en beweging waardoor de energie gaat stromen en ga ik op zoek naar punten waar de energie niet lekker door stroomt. Juist op die plekken waar het niet kan stromen zal ik het lichaam extra gaan activeren. Hierdoor wordt er een seintje aan het brein gegeven en die zorgt er vervolgens weer voor dat het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om die blokkade te gaan opheffen.

Een TTC sessie duurt 1-1,5 uur en wordt altijd vooraf gegaan worden door een korte intake. De energie is geschikt voor iedereen van 0 tot 99 jaar. Alleen bij zwangerschap stellen we de behandeling wel nog even uit.

TTC en Kinderen

Doordat deze energie heel zacht en liefdevol werkt is het uitermate geschikt voor jouw kind. Heeft jouw kind last van krampjes, reflux, onrust, huilbaby, slaapproblemen? Met een kortdurende behandelingen van TTC, afhankelijk van leeftijd tussen de 5-20 minuten zul je echt gaan merken dat de rust terug keert. Voor kinderen werk ik met speciale tarieven, neem daarvoor contact op.

Guidance 
1-op-1

Zit je niet lekker in je vel? Ervaar je stress? Heb je onverklaarbare pijn? Speelt er een terugkerend thema in je leven? Heb je relatieproblemen? Je bent van harte welkom bij mij.

Heb je behoefte om de dingen waar je tegenaan loopt met iemand te delen, omdat je er zelf niet helemaal uitkomt? Misschien loop je vast en weet je niet zo goed hoe dat komt. Of wil je leren hoe je met je emoties kunt omgaan of hoe je beter contact met je lichaam kunt maken. Wil je iemand een aantal vragen voorleggen die je bezig houden? Zie je het even niet meer zitten en kun je steun gebruiken om uit je negatieve spiraal te breken? Iemand met een liefdevolle benadering, die zonder oordeel en in vertrouwen naar je luistert en je verder helpt in je proces?

Met alle liefde loop ik een stukje mee op jouw pad naar meer bewustwording en healing. Alles van jou mag er zijn. Al je angsten, onzekerheden, vergelijkingen met anderen, boosheid, maar ook je zachtheid, liefde en de warmte die je voelt. Je mag er zijn met al je prachtige en minder mooie kanten. Bij mij vind je een luisterend oor, ontvang je tips & tricks, word je echt gezien en gehoord, en gaan we samen kijken wat jou op dit moment verder kan helpen.​

Whatsapp, bel of mail
Hoe we contact hebben is aan jou. Bellen, appen, via voice-memo of e-mail. Of maak een fysieke afspraak, het kan allemaal.

€75,- voor 60 minuten* minimum van 10 sessies
*mag verspreid zijn over verschillende dagen/tijdstippen

Waarvoor?

 • Meer rust
 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere lichaamshouding
 • Fysieke spanning loslaten
 • Meer balans in je energie systeem
 • Reguleert het zenuwstelsel
 • Emoties weer kunnen/durven voelen
 • Helpt bij hormonale disbalans
 • Betere nachtrust
 • Loslaten van opgeslagen trauma
 • Stimuleert zelfherstellend vermogen
 • Meer in verbinding met jezelf
 • Oplossen van vage klachten

Wat doet een Healer?

Een Healer kan de verstoorde energie waarnemen en helende energie doorgeven. Het waarnemen is iedere keer anders; de ene keer is dat zien, weten of voelen. Deze Helende energie zorgt ervoor dat het zelf-herstellend vermogen van jouw energie weer wordt gestimuleerd en beter gaat stromen. Oude energieën worden losgelaten en ook energie die jij van een ander bij je draagt kan losgemaakt worden. Hierdoor voel je je energieker, minder gespannen en fysieke klachten kunnen verminderen.

InnerEssence journey

Een journey duurt ongeveer 75 minuten en met mijn stem, muziek, energie en aanraking begeleid ik jou op basis van een bepaald thema.

De journey werkt op alle lagen; cognitief, energetisch, emotioneel en fysiek. Je ontvangt altijd precies wat je nodig hebt. De ene keer ervaar je beelden, de andere keer voel je wat het antwoord is, of weet je het gewoon.

Het kan zijn dat je veel beweegt en je lichaam spanningen loslaat. De andere keer voelt het energetisch op bepaalde chakrapunten of in je hele lichaam. Het geeft vaak inzichten vanuit je hoofd, wat je ziet of voelt, het kan ook heel emotioneel zijn; huilen, lachen, boosheid, frustratie enzovoorts. Het gaat om loslaten en inzichten.

De oorsprong van deze methode komt vanuit een combinatie van vele therapieen. Het werkt met onze levensenergie. InnerEssence werkt met nog extra 6 fases, met gesproken woorden. De journey is dus geleid door mijn stem, muziek, energie en aanrakingen.

Bij InnerEssence werk je met een bepaald thema, een bepaalde intentie of je brengt een patroon in, die je dwarszit. Bijvoorbeeld: ik trek de verkeerde partner aan, of ik verval steeds in mijn patroon met slecht of veel eten. Of ik voel dat ik iets moet veranderen in mijn leven, maar ik weet niet wat. De Journey gaat dan over jouw thema en je gaat naar je onbewuste, onder lichte hypnose en je vindt daar wat je nodig hebt. Op deze manier vindt je bewustwording, healing en transformatie.

 InnerEssence werkt op alle lagen:

Cognitief: je ontvangt inzichten over jezelf

Emotioneel: emoties komen vrij, zoals huilen, lachen, boosheid enz.

Energetisch: Je energie gaat weer stromen en je voelt misschien koude, warmte en tintelingen.

Fysiek: Je lichaam kan gaan bewegen, doordat je levensenergie weer stroomt.

Een ervaring van een client:

“Het ontvangen van een InnerEssence Journey is elke keer zo anders en brengt me steeds een stapje verder naar binnen.

De meest sterke en levendige herinneringen heb ik aan de inzichten die bij mij via beelden binnen kwamen. Wanneer ik daar aan terugdenk, brengt me dat meteen terug naar het inzicht wat ik had. Dat helpt me op sommige momenten. Soms beweegt mijn lichaam en merk ik later veel rust. Ik slaap beter en heb weer contact met mijn lichaam. En als ik ergens meezit, dan weet ik dat ik een sessie kan boeken. Nog nooit zoiets ervaren, maar ik kan het zeker aanraden. Ik doe het regelmatig, het is echt een me-time cadeau geworden.